Veiligheid

Onze hoogwaardige veiligheidscultuur

ALTRAD AnD Euroscaff  heeft een HSEQ-managementsysteem geïntroduceerd met duidelijke doelstellingen in termen van de resultaten die we willen bereiken. Met onze Beyond Zero-filosofie streven we naar een werkomgeving die vrij is van ongevallen op basis van een ingebedde en hoogwaardige veiligheidscultuur.

Lees onze HSEQ beleidsverklaring

 

Safety Golden Rules

Onze Safety Golden Rules maken deel uit van een continu programma om veiligheid in te bedden in onze cultuur. Ze staan voor onze toewijding: daarom streven we altijd met onze medewerkers, opdrachtgevers en partners naar de allerhoogste veiligheidsnormen.

Bekijk hier onze Safety Golden Rules

Het veiligheidsprogramma Beyond Zero

Met het veiligheidsprogramma Beyond Zero zetten wij alles op alles om incidenten te voorkomen en onze impact op het milieu te minimaliseren. Dit doen we door veiligheid onderdeel te maken van leiderschap, gedrag en innovatie. Hierdoor ontstaat een veiligheidscultuur waarin we verder gaan dan dat wat minimaal van ons verwacht wordt.

Training voor alle disciplines

ALTRAD AnD Euroscaff zet in op continue training en ontwikkeling van onze medewerkers, zodat zij optimaal uitgerust zijn voor het uit te voeren werk. Alle professionals (van projectleider tot uitvoerder) volgen een vakgerichte veiligheidsopleiding en interne HSEQ-trainingen. Ons HSEQ-managementsysteem is gecontroleerd en goedgekeurd door de (inter)nationale standaarden.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×