Laat een indruk achter die telt

Solliciteer en geef je carrière een nieuwe boost!

Stuur uw sollicitatie in

We zorgen voor de groei en het succes van onze medewerkers

Wil je je carrière een nieuwe boost geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze diverse opdrachtgevers werken aan interessante projecten in vele branches. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Knowhow is voor ons van het grootste belang.

Laat een indruk achter die telt

Wij zoeken collega's die initiatief nemen en betekenis geven aan hun loopbaan: laat een indruk achter die telt! Als tegenprestatie bieden we een omgeving waarin medewerkers centraal staan. Wij bieden hiervoor speciaal ontwikkelde trainingen en cursussen aan en ondersteunen onze medewerkers op alle niveaus. ALTRAD AnD Euroscaff biedt u alle ruimte om uw expertise optimaal te benutten. We zorgen voor de groei en het succes van onze medewerkers.

ALTRAD SERVICES Benelux en zijn informele en collegiale werkcultuur

We staan ​​bekend om onze informele en vriendelijke werkomgeving. Onze cultuur is te omschrijven als open en de meeste van onze collega's zijn nuchter en pragmatisch. We geven je de mogelijkheid om snel te groeien, maar we moedigen je ook aan om je ontwikkeling in balans te brengen met je sociale leven. Tenslotte gaan hard werken en plezier maken hand in hand.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×